Chatten met andere kids is gaaf

Vind je het leuk om online te chatten? Dat kan met de populairste kids game van Nederland, Panfu! Creer je eigen panda en ga op pad in de uitgestrekte speelwereld, waarin al vele panda's rondlopen. Gebruik de chat voor kinderen om andere panda's aan te spreken en vriendjes en vriendinnetjes te maken. De chat is extra leuk gemaakt door het gebruik van emoticons en de speciale bewegingen die je met je Panda kan uitvoeren. We hebben er ook voor gezorgd dat andere panda geen boze dingen kunnen zeggen. Onze chatfunctie filtert deze woorden eruit en de boze panda wordt meteen geblokkeerd. Dat maakt de chat voor kinderen in Panfu leuk en veilig!

Creer je eigen boomhut

Altijd al je eigen kamer willen inrichten, precies zoals jij dat wilt? Dat kan nu met de online game Panfu! Door spelletjes te spelen verdien je punten, waarmee je aankopen kan doen in de stad. Koop bijvoorbeeld een mooie flatscreen TV voor je boomhut of een grote bank, zodat je je vrienden kan uitnodigen om langs te komen. Je kan zelfs je eigen DJ installatie inclusief disco bal en lichten kopen en in je boomhut plaatsen. Zo kan je de vetste feesten organiseren. En al dat kan je doen door de punten te verzamelen met het spelen van de spelletjes. Dus ga voor die Highscores en pimp je eigen kamer tot een waar panda paradijs.

Panfu is niet zo maar een kinderspel

Buiten plezier maken, leer je ook veel in Panfu. Je kan namelijk de grondbeginselen van de engelse taal leren. Er zijn spelletjes die je helpen woordjes te leren en uit te spreken. Daarom is Panfu meer dan een kids game! Het is een ideale mogelijkheid slim te worden door leuke spelletjes te spelen.

De grootste spelletjes site voor jongens en meisjes

Bij veel online games vindt er een scheiding plaats tussen meisjes spelletjes en jongens spelletjes. In Panfu hebben we ze allebei, want we willen graag dat we een zo groot mogelijk mix hebben van verschillende spelers. Dat maakt Panfu namelijk veel interessanter! Je kan dan gezellig chatten met toffe meiden en coole jongens! Omdat Panfu voor jongens en meisjes is, is het een van de grootste en gezelligste online games op het internet!. Dus meld je kostenloos aan en schaar je bij de vele Panda's die nu lekker liggen te chillen in het zwembad of een spannend avontuur beleven.