Wat is Panfu?

Alle kinderen zijn nieuwsgierig, zij verkennen de wereld al spelend, al lerend onderweg en verbreden zo de grenzen van hun realiteit. Aangezien alle kinderen vandaag de dag opgroeien met techniek en media, is het belangrijk uw kind voorzichtig te introduceren in deze wereld.

Panfu combineert spel, kennis, ontdekking, pret en veiligheid. We bezorgen je kind ruimte voor creativiteit, spelend leren, sociale interactie en avontuur.

Panfu is een veilig en diverse online wereld, waar kinderen tussen de leeftijd van 6 en 12 jaar spannende avonturen beleven en voorzien aan hun nieuwsgierigheid samen met hun vrienden. Elk kind heeft zijn eigen Panda speler, een leuke en veilige online identiteit. Samen, spelen de pandas, lossen ze moeilijke taken op, spelend leren ze rekenen, krijgen ze de mogelijkheid om zich te concentreren en beleven nieuwe dingen.

Uitwisselen met vrienden: sociale interactie binnen een veilige chatfunctie.

Leren met plezier: aantrekkelijke en pedagogische spellen van de bekroonde onderwijs spel-serie "vorderend leren basisniveau" (Lernerfolg Grundschule) van Tivola

Spel en avontuur: kindvriendelijke entertainment

Een veilig online omgeving: inhoud gebonden aan strikte veiligheidsvoorwaarden

Media competentie bijbrengen: spelenderwijs leren omgaan met techniek

Regelmatige vernieuwing van de inhoud

Motiverende beloningssysteem: Gegarandeerd lang spelen en leer plezier

 

Panfu is een uitgebreide kennismaking met internet en ieder detail van het spel is op de behoefte van uw kind afgestemd. Er zijn vele goede redenen om uw kind bij Panfu aan te melden.

 

Alle voordelen op een rij:

Wil je dat uw kinderen de online wereld Panfu leren kennen? Probeer dan deze offerte.

Goud Lidmaatschap begint

vanaf 3,90 €

per maand!

Probeer het nu uit.

Duimen omhoog voor Panfu!
 

Vind hier meer informatie over wat kinderen en ouders hebben te vertellen over Panfu.