Barbie spelletjes

In Panfu vind je vele Barbie spelletjes speciaal gericht op meiden die het leuk vinden poppen aan te kleden en mooi te maken. Maak jouw pop mooi door haar mooie kleren aan te trekken en maak haar gezicht mooi met make-up. Daarnaast kun je ook haar haren doen en op deze manier kun je zelfs een Barbie maken die op jou lijkt! Wanneer je de meisjes spelletjes speelt, krijg je punten waarmee je een topscore kunt behalen. Zo kun jij urenlang genieten van zowel Barbie spelletjes als andere spellen.

Andere leuke spelletjes

Behalve Barbie spelletjes vind je op Panfu nog andere leuke spelletjes. Voorbeelden daarvan zijn de bubble game en kookspelletjes. Je kan dus niet alleen bewijzen met het Barbie spel hoe goed jouw smaak is, maar je kan ook laten zien dat jij de snelste en slimste bent van heel Panfu. Je kan het ook opnemen tegen je vriendjes en vriendinnetjes. Dat maakt deze kinderspellen nog leuker en uitdagender. Jij laat dus niet alleen zien hoe slim of snel je bent, maar je traint ook meteen je hersenen door het oefenen van rekensommen, het leren van talen of je inzicht.

Spelletjes site Panfu

Maar boven alles is Panfu een geweldige spelletjes site. Alle spelletjes zijn gratis te spelen. Of het nu de Barbie spelletjes betreft of een van de andere leuke spelletjes. Al duizenden kinderen hebben zich aangemeld en spelen op dit moment. Word daar ook een van en meld je geheel kosteloos aan. Chat met vriendinnen en ontdek allerlei leuke plekjes waar jij diverse spellen kunt spelen en oplossingen kunt maken!