Tower defence op Panfu

Het Tower defence spel is voor de echte strategische speler die goed tegen spanning kan. Het is namelijk de bedoeling bij Tower Defence dat je voorkomt dat monsters of tegenstanders op een bepaald punt komen of jouw toren kapot maken. Het spel Tower Defence kun je op vele verschillende manieren spelen, maar het heeft eigenlijk voornamelijk altijd hetzelfde doel. Het doel is altijd dat je bij dit spel je land, toren of een ander gebouw moet verdedigen en beschermen tegen andere spelers.

Een vast traject

Bij de meeste spellen is het zo dat de vijand een vast traject afloopt waardoor het voor jou gemakkelijker wordt om je verdediging hierop aan te passen. Jij kan hierdoor je torens op een strategische plaats neerzetten en hebben hierdoor een groter bereik.

Het kan ook zijn dat de vijand een willekeurige route neemt waardoor jij niet weet vanuit welke kant het gevaar komt. Je kan ook tegen een andere speler spelen die zelf kan bepalen vanuit waar hij naar welk punt komt. Hierdoor wordt het voor jou lastiger om te bepalen waar jij je verdediging het beste neer kunt zetten. Jij zal dus je verdediging moeten gaan verdelen om zo de aanvallen van alle kanten te kunnen beschermen.

Spelen op je mobiel, console of online

Het spel Tower Defence kun je eenvoudig spelen op verschillende apparaten. Je kunt bijvoorbeeld een aantal apps vinden voor op je telefoon of tablet. Daarnaast kun je ook het spel spelen op de computer en dan is het natuurlijk het leukste hier op Panfu! Het spel is tevens ook te kopen maar dit zal eerst onder toestemming moeten zijn van ouders.