Mahjong spellen

Het traditionele, Chinese bordspel Mahjong behoort tot de meest gespeelde spelletjes op het internet. In Panfu vind je een speciale pandaversie die geheel gratis te spelen is. Het is de leukste versie van Mahjong die er op het net is te vinden. Probeer alle 144 stenen weg te spelen door de gelijke stenen te vinden die met een zijde vrij van de stapel zijn. Gebruik je opperste concentratievermogen, want deze flash game is niet de meest simpele!

Mahjong en andere free online games

Naast het veelgespeelde Mahjong zijn er in Panfu nog vele andere spelletjes te spelen. Panfu is een grote spelletjes site die tientallen free game ter beschikking stelt voor kids. Dus vind je rekenspelletjes leuk of actie spelletjes? Op het speeleiland Panfu is altijd wel een leuk spelletje voor jou te vinden.

Gratis spelen

Panfu is geheel gratis te spelen. Er is ook een mogelijkheid goudpanda te worden, waarmee enkele extra features beschikbaar komen. Maar goudpanda of niet, de computer games die je bij Panfu kan vinden zijn altijd gratis te spelen. Dus meld je aan en haal de hoogste scores!

Play online games

Maak het jezelf gemakkelijk door de leuke spelletjes van Panfu te spelen. Je hoeft niks te installeren. Je hebt alleen een internetverbinding nodig. Speel Mahjong online met je vrienden of alleen. Chat met panda's die je ontmoet in de virtuele wereld die vol avontuur zit. Meld je gratis aan, je zult er geen spijt van krijgen.