Kleurplaten voor jongens en meiden

Een online kleurboek kan natuurlijk niet missen op Panfu. Zo kunnen jongens en meiden uit verschillende soorten kleurplaten kiezen zodat je uren lang je artistieke kant kunt laten zien. Je kunt daarom stoere jongens kleurplaten vinden en mooie meiden kleurplaten. Meiden kunnen een prinsessenjurk inkleuren hoe ze hem zelf zouden willen terwijl jongens een stoere auto kunnen inkleuren.

Actie spelletjes

Je kunt naast de vele kleurplaten uitkiezen en inkleuren er ook voor kiezen om een aantal toffe computer games te spelen. Zo hebben wij een aantal actie spelletjes die je kunt spelen en tot een goed einde moet leiden. Ook hebben we een aantal toffe race games waardoor het net lijkt of jij als Max Verstappen over het parkoers heen racet.

Een boek vol gratis spellen

Alle free games in Panfu zijn gratis te spelen inclusief de speciale meiden spellen. Ontmoet duizenden andere panda's die op jouw staan te wachten en dolgraag met jou willen praten via de live chat! Draai kleurplaten uit en laat zien dat jouw Panfu spel meer is dan alleen een spel, vertel er een verhaal mee met jouw tekeningen. Meld je kosteloos aan en beleef megaveel plezier.