Over Panfu

Op de website van Panfu kunnen kinderen gratis online spelletjes of games spelen. Deze educatieve flash games zijn ontwikkeld om kinderen plezier te bieden en een iets te leren. Daarbij kun je onder andere denken aan spellen waar de Engelse taal wordt geoefend, maar ook klok lezen en rekenen kan op deze site op een speelse manier uitgelegd worden. Panfu is een van de grootste spelletjes sites voor kinderen en daardoor hebben ze een grote community ontstaan voor kinderen tussen de 6 en 14 jaar. Bij Panfu is het daarom ook mogelijk om veilig te chatten, zodat kinderen online nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kunnen vinden. Veel verschillende jongens en meiden spellen zijn aanwezig op deze website. Je kan dan bijvoorbeeld denken aan sport spelletjes, tower defence en bubble games. Daarnaast kun je ook nog verschillende denk spellen doen op Panfu zoals het spelen van een quiz, een puzzel game, schaken, domino en zelfs sudoku's kunnen worden opgelost.

Omgaan met een computer

Bij jonge kinderen moeten de hersens zich nog ontwikkelen. Daarom is het belangrijk dat kinderen hier vroeg mee beginnen zodat ze een goede coördinatie en reactievermogen krijgen. Bij Panfu kunnen kinderen op een spelenderwijze leren omgaan met een computer.

Speel spelletjes en chat op Panfu

Kinderen kunnen naast de vele spelletjes op de website ook nog eens chatten met vele andere leeftijdsgenootjes. Onze chat is helemaal veilig, want er zijn moderators die een oogje in het zeil houden. Als er ongepaste taal gebruikt wordt, dan wordt die per direct geblokkeerd op de chat.

Nieuwe spellen

Op de website van Panfu wordt de inhoud om de zoveel tijd vernieuwd. Zo vind je nieuwe spelletjes en worden er continu puzzel spellen toegevoegd aan de bestaande lijst met spellen. De spelletjes op Panfu zijn zeer verslavend, zo vind je namelijk ook een reeks van race spelletjes. Je kan daarnaast ook groepsspelen doen. Wil je even geen spelletjes doen maar liever wat gaan kleuren? Dan kun je kleurplaten downloaden op deze website.

Play online

Online spellen kun je hier spelen op Panfu. Deze website bevat vele spelletjes waaronder de populaire spelletjes zoals bubble games en race spellen. Maar ook opmaak spellen en reken- en denkspellen kun je op deze website vinden. Door je kinderen hier op Panfu te laten spelen voorkom je een hoop kosten, aangezien alle spellen gratis te spelen zijn op onze site. Aarzel dan ook niet en begin aan het spelen van een coole game.