Niet alleen race spelletjes

Vind je race spelletjes niet leuk, dan heeft Panfu een breed scala aan andere gratis spelletjes. Er is een voetbal spel, waarbij je tegen andere panda's kan spelen. Toon je kunsten op het gras en verbaas alle panda's met hoe goed je met de bal kan omgaan. In Panfu zijn nog meer actie spelletjes te vinden. Je kan ze allemaal ontdekken als je door de kleurrijke wereld van Panfu loopt.

Free games

Het leukste van Panfu is dat het compleet gratis is. Dus heb je onwijze zin om leuke spelletjes te spelen dan ben je op de spelletjes site Panfu helemaal goed. Het proces is heel simpel. Meld je aan door en kies een gave panda naam uit. Kies een wachtwoord die je goed kan onthouden en klaar is kees. Je kan nu de wijde wereld verkennen en opzoek gaan naar de vele gave kidsgames!

Race spelletjes en chatten

Naast de spannende race spelletjes en de vele andere kinderspelletjes kan je ook gezellig met elkaar chatten. Daarmee kan je vele nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken. Misschien vind je wel iemand die het tegen je op wilt nemen op de race baan! Er zijn op dit moment duizenden kinderen lid van Panfu. Lijkt het jou leuk om al deze kinderen te ontmoeten en toe te voegen op je Panfu vriendenlijst of wil je graag vele race spelletjes spelen? Dan meld je aan bij Panfu!