Meiden spelletjes

Of je nu van barbie spelletjes of make-up spelletjes houdt, Panfu heeft de leukste meiden spelletjes. Zo kun je bijvoorbeeld een poppetje aankleden en de haren doen. Je kan er ook voor kiezen om een kamer in te richten zoals jij dat graag zou willen en je kunt vele andere spellen spelen. Alle meiden spelletjes zijn zorgvuldig gekozen en daardoor kunnen meiden op Panfu uren plezier hebben.

Online meiden spelletjes spelen

Op Panfu kun je vele verschillende online meiden spelletjes spelen. Denk daarbij aan verschillende uitdagende rekenspelletjes of puzzels die je moet maken. Je krijgt dan punten waarmee je een highscore kunt krijgen. Als je een highscore hebt dan kan het zomaar zijn dat je in de top 10 terecht komt. Andere games zoals paardenspelletjes en make-up games zijn ook te vinden in Panfu. Hierdoor kun je uren lang allerlei meiden spelletjes spelen!

Kinderverhaaltjes en kleurplaten

Naast de vele meiden spelletjes kan je op Panfu ook een aantal leuke kinderverhalen vinden die je zowel online kunt voorlezen en kunt downloaden. Hierdoor heb je een aantal verhaaltjes die je zelf kunt lezen en je eigen tekeningen bij kunt maken zodat jij jouw eigen boek maakt. Daarnaast vind je bij downloads een aantal kleurplaten. Zo kun jij, ook als je geen Panfu mag spelen, een leuke kleurplaat inkleuren en laat jij de kunstenaar in je los.

Veilige chat

De mogelijkheid om te chatten wordt zeer veel gebruikt in Panfu. Dat komt omdat het niet een gewone chat is, maar een hele interactieve chat. Je kan bijvoorbeeld een aantal emoticons sturen en gezellig kletsen met vriendjes en vriendinnetjes. Je kan overigens veilig chatten doordat boze woorden niet toegestaan zijn. Dat maakt het kletsen altijd gezellig! Word dus vandaag nog gratis lid en ontmoet vele nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.