Lerend spelen

Op Panfu hebben we ook aandacht voor school. Daarom zorgen wij voor een competente ondersteuning. Daarom hebben wij een aparte categorie gemaakt voor educatieve spellen. Daar staan leer spellen zodat kinderen spelenderwijs dingen leren. In dit deel staan spellen voor de vakken rekenen, Nederlands, Engels en kunnen ze zelfs concentratie spellen spelen. De onderwerpen worden op een creatieve manier benaderd en de opdrachten worden op een concrete manier gegeven waardoor het voor kinderen ook gemakkelijk is om de opdracht te begrijpen.

Bij de meeste spellen worden het succesvol oplossen van een probleem beloond. Dit kan zijn door punten uit te reiken of ergens een bonus voor te krijgen. Zo kunnen kinderen zich bijvoorbeeld plaatsen voor een klassement waarbij de top 10 beste spelers te zien zijn. Hierdoor wordt lerend spelen extra leuk en spannend!

Spelenderwijs leren, verbeteren en zelfvertrouwen krijgen

Al spelenderwijs kennis vergaren wordt mogelijk gemaakt door de leuke vormgeving voor kinderen. Door middel van bonusspellen, aanpassingen op de individuele prestaties en korte leereenheden ervaren basisschoolleerlingen in toenemende mate motivatie om te presteren. Fouten maken is toegestaan en voor goed opgeloste opdrachten is er een beloning. Zelfs verlege leerlingen zullen snel al lerend en spelend hun schroom overwinnen. Het zelfvertrouwen zal toenemen en zorgt op deze manier voor betere cijfers op school. Speeltijd en sterren, zoals kronen, motiveren om door te gaan.

De voordelen van digitaal lerend spelen

Wij bieden een breed scala aan spellen aan. Zo kunnen kinderen iedere dag hun kennis trainen en zich verdiepen in de leerstof. De website is de perfecte aanvulling op het curriculum op school. Het digitale leren vult de lesstof perfect aan en maakt interactie mogelijk door een grafische presentatie van de opdrachten.

Iedere dag 15 minuten oefenen voor betere cijfers op school

15 minuten per dag zijn voldoende om uw kind op school betere resultaten te laten behalen. Wat leuk is, zal uw kind ook graag herhalen. De leereenheden duren 3 tot 6 minuten per oefening en vervulde opdrachten worden beloond met speeltijd of andere bonussen.

Gebaseerd op het schoolcurriculum en ontwikkeld samen met pedagogen en experts

Schoolkinderen leren hetgeen dat zij ook op school kunnen gebruiken. De opdrachten zijn gebaseerd op het curriculum van de basisschool.

Een motiverend beloningssysteem garandeert veel leerplezier

Voor opgeloste opdrachten krijgt uw kind een beloning. Dit kan zijn door bonussen of extra tijd die ze kunnen winnen. Daarnaast verdienen ze bij vele spellen punten waardoor dat ze in de top kunnen komen. Hierdoor blijft het spelen van deze spelletjes leuk en houdt het je kinderen op het puntje van de stoel.

Toegang vanuit de desktop zorgt voor veilig en beschermd leren

Kinderen verblijven in een veilige en reclamevrije leerruimte. Door een snelkoppeling te maken op je desktop kan je kind via een klik naar de spelletjes. Hierdoor hoeven kinderen niet op andere websites te komen en weet je zeker dat je kind veilig op het internet actief is. Zo kunnen ze op een plek al lerend spelen.