Veiligheid

De zekerheid van je kind is onze absolute prioriteit. We volgen strikte richtlijnen om Panfu een veilige en beschermde plaats op het internet te maken. In de Panfu familie, hebben we een jeugdzorg officier, een gegevens bescherming expert en een goed getraint team van moderators, die de missie hebben om de veiligheid van je kind te verzekeren.

Alle kinderen moeten altijd veilig zijn! Dit is onze belofte:

 • Strikte regels zorgen ervoor dat alle kinderen zich comfortabel en veilig voelen. En kunnen ze veilig internetten.
 • Teams van goed getrainde moderators controleren alle gesprekken.
 • Ongepast gedrag – pesten, grof taalgebruik of de publicatie van persoonlijke gegevens die de identiteit van uw kind laten zien – wordt niet getolereerd.
 • Als de regels worden gebroken, blokkeren we de speler 24 uur. In extreme gevallen kan het lidmaatschap worden beëindigd en kan alleen worden geactiveerd met toestemming van de ouders.
 • Wij zullen nooit vragen om persoonlijke gegevens. Bij de inschrijving, is een verzonnen naam gekozen. Deze naam is een synoniem voor een veilige online identiteit.
 • Het regelmatig aanpassen van onze diensten op basis van de behoeften van de leeftijdsgroep die onze jonge gebruikers hebben, kunt u helpen door de geboortedatum van uw kind voor te leggen. Op deze manier kunnen we ook zorgen dat er voor verschillende leeftijden leuke spellen zijn. Het aangeven van de geboortedatum is geheel op vrijwillige basis en kan worden aangepast of gewijzigd op elk gewenst moment en u kunt het ook gemakkelijk verwijderen.
 • Geen persoonlijke informatie wordt gegeven aan derden – nooit.

Onze regels

 1. Speel vriendelijk! Behandel anderen zoals je wil dat zij jou behandelen.
 2. Geef nooit persoonlijke informatie zoals je familie naam, adres, telefoonnummer, email adres of de naam van je school via het internet.
 3. Houd je wachtwoord geheim.
 4. Geen beledigingen of scheldwoorden.
 5. Speel eerlijk en speel niet vals.
 6. Verwijs alsjeblieft niet naar andere websites, want wij kunnen alleen jouw veiligheid op Panfu garanderen.
 7. Ontmoet nooit andere spelers in het echt zonder dat er een volwassene bij is.
 8. Voel jij je ongemakkelijk? Beëindig dan het gesprek en meld het bij de moderator.

Wat maakt onze chat veilig?

 • Welgetrainde moderatoren, die als waakhond actief zijn zodat kinderen veilig kunnen internetten.
 • Automatische filter die het gebruik van ongepaste woorden en circulatie van persoonlijk informatie blokkeert.
 • Een negeer functie die u in staat stelt om eenvoudig irritante spelers te muten.
 • Een rapport-functie die het mogelijk maakt om een overtreding van de regels direct onder de aandacht van de moderators te brengen.
 • Aan spelers die zich niet aan de regels houden wordt een waarschuwing gegeven of wordt geblokkeerd van de chat.
 • Buiten de gemodereerde chat tijden, kan alleen voorgeschreven berichten worden gebruikt.
 • Er zijn geen gast accounts, elke speler moet zich registreren en hun identiteit verifiëren.
 • Een uitgebreide en uitnodigende help sectie.

Meer veiligheid op het internet en veilig internetten

Samen met onze partner, kinderbescherming software producer Dolpin Media Germany AG, is ons doel om de kinderen op het internet beter te beschermen door het algemene bewustzijn voor veilig surfen en kinderen op een speelvolle manier de algemene handeling voor te stellen. Kinderen moeten plezier hebben en veilig zijn tijdens het verkennen van het internet. Daarom hebben we Oscar de surf instructeur, Dolphin Secure's mascotte, ingevoerd in onze website. Deze dolfijn zal het aanspreekpunt zijn voor kinderen en zij kunnen alle vragen aan hem stellen over elk onderwerp. Hij geeft ook advies hoe kinderen veiliger kunnen internetten.

Afgezien van dat, heeft Oscar ook 10 nuttige tips voor kinderen samengesteld in een compacte internetgids. Het doel van deze tips is tonen hoe de kinderen veiliger op het net gaan en waar ze op moeten letten. Oscar praat ook over onderwerpen die moeilijk te verstaan zijn voor kinderen, zoals verborgen kosten, internet pesten en picture copyrights. Hij bespreekt deze onderwerpen in een gemakkelijk verstaanbare manier.