Voetbal spellen

Lekker voetballen vanuit je luie stoel met je beste vrienden? Dat kan met Panfu! Je kan namelijk bij Panfu een voetbalspel spelen. Verzamel al je vriendjes en vorm twee teams, zodat je het tegen elkaar kan opnemen. Ben je alleen dan is er een voetbal spel waarbij je kunt oefenen op penalties nemen. Probeer de keepers te verschalken met een goed geplaatst schot. Te hard en de bal vliegt over, te zacht en de keeper zal de bal keren.

Spelletjes site

Natuurlijk is de levendige chat, waarbij je veel emoticons kan gebruiken, al een goede reden om een kijkje te nemen bij de leukste site voor kids op het web. Een andere reden is het gigantische aanbod aan online spelletjes die gratis te spelen zijn. Het maakt niet uit welke kinderspelletjes je leuk vindt. Van kleuterspelletjes tot meisjesspelletjes tot stoere actie games. Scroll gemakkelijk door de site en vind de games die jij leuk vindt. Speel samen of alleen. Ga voor de hoogste scores zodat je de beste wordt op Panfu!

Kids games

Vele duizenden kinderen hebben zich al aangemeld voor de gaafste kinderchat op het web. Het is op Panfu dan ook altijd gezellig druk. Iedereen heeft een fictieve naam en zo kom jij in contact met allerlei verschillende kinderen door heel Nederland. Vraag je vriendjes en vriendinnetjes om gezellig mee te kletsen in de chat. Hierdoor leer je nieuwe jongens en meiden kennen die door heel Nederland wonen en bouw je een klein vriendengroepje op! Zo is spellen spelen op Panfu nooit saai!

Online tips:

  • Het Europees kampioenschap voetbal komt er weer aan. Verheug je je al op de vele voetbal wedstrijden van het ek voetbal 2020? Nederland is natuurlijk aanwezig. Misschien kun je het nog extra spannend maken door een weddenschap op de wedstrijden de plaatsen. Er zijn vele online bookmakers waar je een voetbal weddenschap kune plaatsen. Lees dit artikel over ek weddenschappen > EK voetbal 2020 weddenschappen
  •