Kortingscodes voor games

Bij sommige (online) games geldt het zo dat je na aankoop van het spel nog niet alles kunt spelen. Vaak is het dan dat je in het spel zelf ook nog een aantal dingen moet aankopen om bijvoorbeeld het spel uit te kunnen spelen of een aantal extra dingen te unlocken. Daarom bieden wij bij Panfu een aantal kortingscodes voor games aan, zodat dit niet een dure bedoeling wordt. Met deze besteljekorting kortingscodes voor games krijg je direct korting op je game aankopen.

Korting op speelgoed

Voor korting op spellen ben je bij Panfu ook aan het juiste adres. Zo vind je een aantal kortingscodes voor het online bestellen van speelgoed en spellen voor kinderen. Er zijn van verschillende speelgoedwinkels kortingscodes te vinden waarmee je de aanschaf van spellen goedkoop kunt houden. Denk ook aan verschillende promotiecodes voor spellen op een gameconsole. Dit zijn gameconsoles zoals de Playstation, Xbox, Wii of Nintendo Switch. Daarnaast zijn er ook nog portable consoles zoals de Nintendo DS. Deze zijn normaliter erg duur en het kan daarom erg gunstig zijn om deze consoles aan te schaffen met een goedkopere prijs.

Korting op online spellen

Vele spellen en kinderspelen zijn tegenwoordig ook te vinden op een programma dat je kunt installeren op je computer. Dit is een cloud waar je gemakkelijk spellen kunt opslaan. Deze spellen moeten wel nog aangeschaft worden, maar zullen via een cloud gemakkelijk overgezet kunnen worden op een andere computer. Hierdoor hoef jij je geen zorgen meer te maken over cd-roms die kwijt raken of vele lades en kasten die vol liggen met al deze spellen. Vele klassieke kinderspellen staan in deze cloud programma's en zo vind je er onder andere Freddie Fish maar ook Putt-Putt en Pyjama Sam. Deze spellen hebben een extra educatieve waarde waardoor je kind op een spelenderwijze nieuwe dingen leert.