Bubble games op Panfu

Het denkspelletje bubble games is een van de favoriete online spelletjes die er op het internet te vinden is. In Panfu vind je een knotsgekke variant van de alom bekende online puzzel games. Je moet nog altijd dezelfde bubbles bij elkaar zoeken, maar in Panfu komen de bubbels niet allen van boven, maar ook van onderen, links, rechts enzovoorts. Dat maakt deze puzzel game net even verfrissender. Test je reactie vermogen op de bubble game of een van de vele andere free games, zoals de Tetris game of Mahjong.

Spelletjes site

Bubble games en andere online puzzelgames zijn maar een fractie van wat er op het speeleiland Panfu allemaal te doen is. Je kan de grootste avonturen beleven waarin je vele panda's ontmoet. Help panda's in nood door het auto spel of de andere computer games tot een goed einde te brengen. Je redt er niet alleen Panfu mee, maar je wordt ook voor jouw heldendaden beloond. Je ontvangt geheime voorwerpen waarmee je speciale gebieden kunt bereiken. Daar kan je andere puzzel games of leer spelletjes spelen. In Panfu test je jouw reactie en denk vermogen. Als dat niet als een uitdaging klinkt!

Test je vaardigheden met Bubble games en meer

De online spelletjes in Panfu zoals de bubble games zijn ontwikkeld om de coördinatie vaardigheden bij kinderen te verbeteren. Ze leren omgaan met de computer en de muis. Dit gebeurd op een leuke kindvriendelijke manier. Het kind heeft plezier terwijl het zich goed ontwikkeld.

Free games

De bubble game is een free game. Dat betekent, je kan het kosteloos spelen. Net zoals de andere spelletjes die je in Panfu kan vinden. Dus meld je nog vandaag aan!