Mobiele abonnementen voor kinderen

Tegenwoordig willen ouders graag op de hoogte zijn waar hun kinderen zich bevinden en is het gemakkelijk als zij altijd bereikbaar zijn. Dit gebeurt vooral wanneer kinderen aan het einde van de basisschool periode zijn en de grote stap gaan maken naar het voortgezet onderwijs. Daarom is het handig om je kind een mobiel abonnement te geven zodat zij bereikbaar zijn, mocht er iets gebeuren. Dat kan al heel goedkoop met een laag maandbedrag. Kijk goed rond wat er aan mobiele abonnementen te krijgen is. Gebruik maken van een vergelijker zoals Foontje voor mobiele abonnementen maakt dit heel gemakkelijk.

Verschillende abonnementen

Als ouder zijnde kun je via verschillende manieren een abonnement afsluiten. Zo kun je ervoor kiezen om een abonnement met telefoon af te sluiten. Dit kan echter aardig duur zijn. Je kunt namelijk kijken naar de nieuwste modellen mobiele telefoons maar je kan ook gaan voor een iets ouder model wat waarschijnlijk ook goedkoper zal zijn.

Heb jij nog een mobiele telefoon over die het goed doet? Dan kun je ook kijken voor een Sim Only abonnement. Dit is vaak veel goedkoper doordat je geen extra telefoon hoeft bij te betalen. Hierdoor kun je meestal ook nog meer belminuten of smsjes toevoegen aan het abonnement, en zelfs Sim Only abonnementen met internet zijn vele male goedkoper. Via deze twee wegen ben jij ervan verzekerd dat je kind altijd bereikbaar is.

Verschillende aanbieders

Er zijn een aantal Nederlandse aanbieders die een mobiel abonnement aanbieden voor ouders en hun kinderen. Hierdoor kun je een vergelijking maken en zo het beste abonnement eruit kiezen dat past bij jullie situatie. Zo kun je ook een vergelijking maken tussen een Sim Only of een abonnement waar een toestel bij inbegrepen is. Op deze manier kun je samen met je kind kijken naar een gepast abonnement en kun je uitleggen waarom je voor dat abonnement gekozen hebt.