Educatieve spellen

De denkspellen in Panfu laten je brein flink kraken. Je kunt op Panfu verschillende spellen spelen zoals memory, tetris en verschillende rekenspellen. Deze spellen kun je gemakkelijk terug vinden in de educatieve kant van de website. Dit stuk geeft kinderen een groot aantal denkspellen waardoor ze goed na moeten denken om het spel op te lossen. Wil je liever een actie spel spelen of een toren gaan verdedigen van andere spelers? Kijk dan eens rond op onze website want je komt er veel verschillende spellen tegen. 

Nieuwe spellen

De website van Panfu wordt gerelmatig vernieuwd en zo komen er dan automatisch ook nieuwe spellen bij. Zo blijft het voor jouw kind spannend en leuk om te blijven spelen op Panfu. Ben je de denkspellen zat? Dan kun je gemakkelijk overstappen naar een aantal échte meiden spellen of stoere jongens spellen. Doordat je steeds nieuwe spellen zult zien op de website kun jij je uren uitleven en kun je daarnaast ook nog eens fijn chatten met leeftijdsgenootjes.

Speel spelletjes op Panfu

Wil jij nu spelletjes gaan spelen op het internet? Dan ben je bij Panfu helemaal aan het juiste adres. Vele kinderen zijn jou al voorgegaan in het aanmelden! Die wachten natuurlijk nu op jou en staan te popelen om met jou te praten via de chat! Meld je vandaag nog aan en stap in een leuke wereld vol vriendjes en vriendinnetjes met toffe spelletjes.