Veilig chatten met leeftijdsgenoten

Chatten op Panfu is erg veilig. Ieder kind dat zich aanmeld op de live chat zal op een anonieme manier kunnen chatten zodat privé gegevens veilig en beschermd blijven. Kinderen kunnen een panda uitkiezen als profielfoto en kunnen een eigen naam verzinnen. Daarna kunnen ze direct beginnen met het chatten met leeftijdsgenootjes. Als er vervelende of ongepaste opmerkingen gemaakt worden, dan zorgt de moderator ervoor dat de opmerkingen direct verwijderd worden en dat de betreffende persoon ook van de chat verwijderd wordt. Daarnaast worden ze ook geblokkeerd.  

Panfu is niet zo maar een kinderspel

Buiten plezier maken, leer je ook veel in Panfu. Je kan namelijk de grondbeginselen van de Engelse taal leren. Er zijn spelletjes die je helpen woordjes te leren en uit te spreken. Daarom is Panfu meer dan een kids game! Het is een ideale mogelijkheid slim te worden door leuke spelletjes te spelen.

De grootste spelletjes site voor jongens en meisjes

Bij veel online games vindt er een scheiding plaats tussen meisjes spelletjes en jongens spelletjes. In Panfu hebben we ze allebei, want we willen graag dat we een zo groot mogelijk mix hebben van verschillende spelers. Dat maakt Panfu namelijk veel interessanter! Je kan dan gezellig chatten met toffe meiden en coole jongens! Omdat Panfu voor jongens en meisjes is, is het een van de grootste en gezelligste online games op het internet!. Dus meld je kosteloos aan en schaar je bij de vele Panda's die nu lekker liggen te chillen in het zwembad of een spannend avontuur beleven.