Puzzelen op Panfu

Puzzel games heb je in verschillende vormen en maten. Het hoofddoel bij puzzel games is meestal een beeld te vormen van verschillende kleine stukjes. Als je een puzzel hebt opgelost, dan komt er een nieuwe tevoorschijn, waarbij nog meer stukjes worden toegevoegd en waarbij de tijd teruggebracht wordt. In Panfu vind je zulke puzzel games en andere flash games. Het is een ideaal tijdverdrijf voor kinderen die van een uitdaging houden.

Online games spelen

De puzzel games kun je alleen spelen. Veel leuker is het natuurlijk om het op te nemen tegen andere speler. In Panfu kan je bijvoorbeeld de puzzel game vier op een rij tegen een andere Panfu speler spelen. Hierdoor krijgen de kinderen een stukje concurrentie waardoor ze graag beter willen gaan presteren.

Chatten voor kinderen

In Panfu kan je ook met andere kids in contact komen door de veilige chatfunctie. De chat voor kinderen is veilig omdat hij wordt overzien door een team aan moderatoren. Dit maakt het mogelijk dat je de puzzel games en andere computer games die op deze site te vinden zijn fijn kunt spelen terwijl je aan het chatten bent met je vriendjes en vriendinnetjes. Al duizenden kinderen hebben deze chatfunctie al meerdere malen gebruikt. Je kan dan ook vele leuke gratis spellen doen zoals een voetbal spel en een auto spel. Meld je nu aan in de chat en ontmoet andere leeftijdsgenootjes!