Spellen voor jongens

Jongens spelen op het internet over het algemeen hele andere spellen dan meiden. Jongens willen graag stoere actie spellen spelen of racen tegen andere vriendjes. Daarnaast vinden ze het ook leuk om interactieve spellen te doen met elkaar en zijn jongens meestal weg van sport. Daarom hebben we bij Panfu een breed aantal verschillende spellen voor jongens die je kunt spelen!

Tower defence spellen

Bij Panfu hebben we vele verschillende spellen voor jongens. Een daarvan is het Tower defence spel. De bedoeling is dat jij je toren zo goed mogelijk gaat verdedigen en op deze manier andere vriendjes weg houdt van jouw toren. Daarnaast kun jij ook nog andere gebieden veroveren om jouw gebouw en terrein uit te breiden zodat het voor andere weer moeilijker wordt om in een keer naar jouw toren te komen.

Race spellen

Ben jij toe aan een van de andere spellen voor jongens en wil jij net zoals Max Verstappen racen tegen de beste coureurs? Of neem je het liever op tegen een van je vrienden? Dan moet je een van racespellen gespeeld hebben op de website van Panfu. Wij hebben namelijk een aantal toffe racespellen die jij kunt spelen en waar je uren plezier van kan hebben.

Chatten op Panfu

Ben je de spelletjes even moe? Dan kun jij gemakkelijk en snel je aanmelden op de live chat. Hier kom je in aanraking met vriendjes en vriendinnetjes van dezelfde leeftijd. Hier kun je ook uren gezellig kletsen en alles wordt op een veilige manier gedaan. Moderators letten namelijk op dat kinderen zich goed gedragen via de chat en zullen ongepast gedrag ook direct straffen. Vele kinderen zijn jou al voorgegaan dus meld je snel aan en chat met duizenden kinderen of speel spellen voor jongens!